Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Presentació del llibre “Euskadi, crònica d’una desesperança”, d’Antoni Segura i Mas

Deixa un comentari

 

Euskadi / Antoni SeguraDemà dijous 12 de març, a les 20h., tindrà lloc la presentació del llibre Euskadi, crònica d’una desesperança, d’Antoni Segura i Mas, a la recent inaugurada Llibreria Bertrand de Barcelona (Rambla de Catalunya, 37). A l’acte hi  intervindran, a part de l’autor, el periodista Antoni Batista, la professora d’història de la Universitat de Barcelona, Rosa Lluch, i el Conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells.

 

Antoni Segura i Mas (Barcelona, 1952), és catedràtic d’Història Contemporània i director del Centre d’Estudis Històrics Internacionals de la Universitat de Barcelona, ubicat a l’emblemàtic edifici del Pavelló de la República.  Ha treballat especialment en història del món actual i, en particular, dels conflictes al món islàmic i a Euskadi. A Euskadi, crònica d’una desesperança,  tracta la història del conflicte basc, des dels orígens de l’organització armada ETA fins avui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.