El DOGC de 1931-1939 i de l’exili en línia

Deixa un comentari

Avui us informem d’una iniciativa que, encara que ja té uns mesos de vida, potser no és molt coneguda. La Generalitat de Catalunya, a través del seu web ha posat a  lliure disposició dels interessats la consulta del DOGC de 1931-1939 i de l’exili.

dogc2El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va començar a publicar-se el 3 de maig de 1931 amb el nom de Butlletí de la Generalitat de Catalunya, i no serà fins el 26 d’agost de 1936 que adoptarà la denominació actual de Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Els DOGC, accessibles en format pdf, poden cercar-se per data.

Us recordem que, si preferiu consultar-los en paper, disposem de diverses col·leccions del Butlletí oficial de la Generalitat de Catalunya i del Diari Oficial del la Generalitat de Catalunya a diferents biblioteques del CRAI.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s