Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El Pavelló de la República: un edifici emblemàtic

2 comentaris

Sabíeu que l’edifici del Pavelló de la República, en el que es troba ubicada la biblioteca, és una reproducció del que es va construir a París amb motiu de l’ Exposició Internacional de 1937?

A mida que s’acosta el bon temps, cada cop són més les persones d’arreu del món que es desplacen fins a la biblioteca i vénen a visitar l’edifici, la reproducció del Gernika que tenim al pati -aquest quadre va ser pintat expressament per Picasso per a ser exposat al Pavelló de París-, o els cartells  de la  República i de la Guerra Civil exhibits a diversos espais.

PavelloRepublica

Amb l’objectiu de facilitar la feina i la recerca d’informació als interessats en l’edifici del Pavelló de la República, obra de Josep Lluis Sert i Luis Lacasa, la Biblioteca va elaborar fa un parell d’anys una pàgina web que, sota el títol L’edifici del Pavelló de la República, ofereix una breu història del Pavelló, un recull de documentació sobre l’edifici localitzat a la Biblioteca del Pavelló de la República i algunes pàgines web on podreu localitzar documentació d’interès. D’altra banda, si desitgeu visitar l’edifici haureu de seguir les indicacions que trobareu a la pàgina Visites al Pavelló de la República.

Esperem que aquesta pàgina web us sigui útil si desitgeu conèixer alguna cosa més sobre l’edifici del Pavelló de la República i us animem a fer-nos arribar qualsevol altre recurs que considereu d’interès i que pugui completar la informació que us oferim.

2 thoughts on “El Pavelló de la República: un edifici emblemàtic

  1. Retroenllaç: Visita a les obres de millora i rehabilitació del Pavelló de la República « Bloc de la Biblioteca del Pavelló de la República

  2. Retroenllaç: Per molts anys!!! « Bloc de la Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.