Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Inauguració de l’exposició “Retallables de la guerra civil (1936-1939)”

1 comentari

Avui dimarts 16 de juny, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la inauguració de Retallables de la Guerra Civil (1936-1936) al Museu d’Història de Catalunya, una exposició que mostra el conflicte bèl·lic des d’una perspectiva inèdita: el joc com a arma propagandística i els infants com a protagonistes.

retallables

dinamiteroA Retallables de la Guerra Civil (1936-1936) podreu veure una selecció de 105 retallables de la Guerra Civil seleccionats entre 6000 peces de la col·lecció de Francesc d’Assís López Sala, comissari de l’exposició i fundador de l’ Associació Catalana d’Amics del Retallable. L’exposició es pot visitar fins el 24 de setembre i és d’entrada lliure.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que a la Biblioteca del Pavelló de la República també disposem d’una petita col·lecció de retallables -com el que podeu visualitzar a l’esquerra d’aquest text-, que podreu consultar a la nostra biblioteca si l’exposició us despertés la curiositat sobre aquest tipus de material.

One thought on “Inauguració de l’exposició “Retallables de la guerra civil (1936-1939)”

  1. Retroenllaç: Nova exposició al MHC: “Retallables de la guerra civil (1936-1939)” « Bloc de Filosofia, Geografia i Història

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.