Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornades “La marina mercant sota el franquisme”

Deixa un comentari

Els dies 2 i 3 de juliol, a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona, tindran lloc les jornades La marina mercant sota al franquisme. La celebració d’aquestes jornades s’emmarca en el si de l’Observatori Permanent d’Història i Cultura Marítima de la Mediterrània, estructura creada pel Museu Marítim de Barcelona (amb la participació d’altres institucions), amb la finalitat de fomentar les activitats de recerca de caire interdisciplinari en el domini de la cultura i la història marítimes.

marina09Amb motiu del 70è aniversari de la fi de la guerra civil s’ha considerat convenient dedicar una reflexió sobre la marina mercant espanyola durant el franquisme. Les jornades pretenen fer un repàs del panorama historiogràfic i sentir les veus dels protagonistes, tot prestant especial atenció als aspectes relacionats amb l’organització del sector, la lluita sindical i els canvis durant la transició democràtica.

Si us ve de gust assistir a les jornades, aquí teniu el programa!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.