Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

4 de juliol, Dia Internacional del Cooperativisme

Deixa un comentari

Aquest dissabte 4 de juliol tindrà lloc la 87a edició del Dia Internacional del Cooperativisme, un acte que forma part del Projecte Barri Cooperatiu, per tal de difondre els valors i les pràctiques del cooperativisme a nivell local i comunitari, impulsar les cooperatives existents als barris i pobles i fomentar la creació de noves experiències.

cooperaAquells que us animeu a anar als diversos actes que tindran lloc al llarg del dissabte al barri de Sants de Barcelona (concretament a les Cotxeres de Sants, a la plaça Bonet i Muixí i a la plaça de Sants) podreu visitar l’exposició Memòria Cooperativa a Sants en la qual es mostren les reproduccions de diversos cartells sobre aquesta temàtica provinents del nostre fons. Us recordem que, si us agrada el material gràfic, podeu visualitzar els nostres cartells del període de la Segona República i de la Guerra civil espanyola a la Memòria Digital de Catalunya!

Al catàleg de la UB trobareu molta bibliografia sobre Cooperatives i Cooperativisme que pot ser del vostre interès. També localitzareu material d’arxiu sobre cooperatisme a diversos Inventaris dels Fons d’Arxiu de la Biblioteca del Pavelló. Aquesta documentació és especialment rellevant als fons següents: Fons DHFons F-DHFons FV i Fons F-FV.  

Esperem haver despertat el vostre interès per la temàtica! Podeu trobar un programa detallat de les activitats que tindran lloc durant la celebració de la 87a edició del Dia Internacional del Cooperativisme a la pàgina web de la cooperativa La Ciutat Invisible.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.