Mostra de fullets de teatre popular català a l’Edifici Històric de la UB

1 comentari

estiu09

L’Esquella de la Torratxa (11 de juliol de 1924)

Ha arribat l’estiu i un dels indrets fresquets i agradables que més ens agraden d’aquesta ciutat són el Pati de Lletres i el Pati de Ciències de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. En aquests dies de calor us recomanem que, si esteu pel centre, aprofiteu per fer una visita a aquestes dues joies amagades dins l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

I si desitgeu que la visita sigui ben completa us fem saber que les vitrines de la Biblioteca de Lletres -situada al mateix edifici històric- exposen una selecció de fullets de teatre popular català, un fons representatiu de la producció teatral que tenia un gran èxit popular a les acaballes del segle XIX i principis del XX. Si desitgeu conèixer més detalls de l’exposició, us recomanem que doneu una ullada al post Mostra de fullets de teatre popular català al Bloc de Lletres i que, sobretot, visiteu l’exposició. Teniu temps fins al setembre, així que no hi ha excusa possible!

One thought on “Mostra de fullets de teatre popular català a l’Edifici Històric de la UB

  1. Gràcies, companyes,

    Josep

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.