Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El bloc retorna i s’afegeix a la commemoració de la Diada!

2 comentaris

Després de les vacances estiuenques tornem, tal i com us vam prometre, amb les piles carregades i amb més notícies que segur que us poden interessar.

Ad1253

Tenint present la data en la que reobrim el nostre bloc, i com no podia ser d’altra manera, aprofitem la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya per recordar-vos que podeu localitzar llibres sobre l’ Onze de Setembre al catàleg de la Universitat de Barcelona, així com per oferir-vos una petita mostra del material que tenim dipositat al nostre arxiu sobre la Diada Nacional de Catalunya.

 

Eumo-1A banda d’una gran quantitat d’adhesius i cartells,  tenim algunes fotografies -com aquesta que us mostrem de la multitudinària manifestació celebrada a Barcelona l’any 1977- i , sobretot, moltíssima documentació generada per institucions, organitzacions i entitats de tot tipus, tant durant la segona República i la Guerra Civil, com durant la clandestinitat, l’exili, la transició política i la democràcia .

Localitzareu material d’arxiu sobre l’onze de setembre a diversos Inventaris dels Fons d’Arxiu de la Biblioteca del Pavelló. Aquesta documentació és especialment rellevant als fons: Fons FV i Fons F-FV.

2 thoughts on “El bloc retorna i s’afegeix a la commemoració de la Diada!

  1. Benvinguts!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.