Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

La Biblioteca del Pavelló de la República participa a la XL Conferència anual de la IALHI

Deixa un comentari

Els dies 16 a 19 de setembre, la International Association of Labour History Institutions (IALHI) celebrarà la seva conferència anual a la seu de la Biblioteca Pública Arús i al Pati Manning (c/Montalegre, 7)  de Barcelona.

La Biblioteca del Pavelló de la República, juntament amb el Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI), presenta una comunicació sobre el seus fons documentals en l’apartat del programa destinat a les entitats col·laboradores.

arntzbanner

La International Association of Labour History Institutions fou fundada el 1970 a Estocolm i  engloba arxius, biblioteques, centre de documentació, museus i centres de recerca de tot el món, especialitzats en la història del moviments obrer. El CEHI és membre d’aquesta Associació des de l’any 1979.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.