Republicans espanyols als camps de concentració soviètics

Ens acaba d’arribar a les mans el llibre Republicanos españoles en el Gulag, publicat per Luiza Iordache, una de les nostres usuàries. El llibre, que segons la pròpia autora pretén “encontrar la huella de los republicanos españoles que antaño pasaron por allí” és la versió resumida d’una investigació prèvia portada a terme per la investigadora i que li va valer el Premi a la Memòria de Doctorat en Ciències Polítiques convocat l’any 2007 per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials.

rusia4A partir d’avui ja podeu emportar-vos el nou llibre de Luiza Iordache en préstec i, si ho desitgeu, consultar també la seva investigació completa a La Historia de los republicanos españoles en los campos de concentración, el treball manuscrit del que va cedir una còpia al nostre arxiu en agraïment a totes les hores passades a la biblioteca. Aprofitem per il·lustrar aquest post  amb la reproducció de la significativa coberta d’un dels llibres citats per l’autora a la bibliografia de l’obra!

Aquesta entrada s'ha publicat en Els nostres usuaris publiquen i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s