Us presentem un nou recurs sobre els nostres fons personals de l’exili

1 comentari

Tal i com us explicàvem en el post Els nostres fons personals de l’exili, la Biblioteca del Pavelló de la República, amb la ferma voluntat de col·laborar en la commemoració del 70è aniversari de la diàspora republicana,  ha elaborat diversos recursos sobre l’exili a partir de  material dels seus fons.

BarrioAvui us volem presentar el segon d’una sèrie de reculls monogràfics sobre els nostres fons personals d’arxiu relacionats amb l’exili de 1939  i que hem volgut dedicar al dirigent obrer José del Barrio i Navarro.

A través d’aquesta nova pàgina web   podreu descobrir la vida i l’obra d’aquest polític i militar de Valladolid, accedir a  l’inventari del seu fons personal, així com a un recull de tota la documentació d’arxiu relacionada amb aquest personalitat existent a la Biblioteca del Pavelló i, també, conèixer les publicacions i recursos web que d’alguna manera  fan referència a aquesta figura de l’exili polític català.

One thought on “Us presentem un nou recurs sobre els nostres fons personals de l’exili

  1. Retroenllaç: Twitted by unquepassava

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.