Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Nou recurs web sobre Francesc Ferrer i Guàrdia

Deixa un comentari

FiGAmb motiu del cententari de l’afusellament de Francesc Ferrer i Guàrdia el 13 d’octubre de 1909 al castell de Montjuïc, les biblioteques de Campus de Mundet i del Pavelló de la República us ofereixen un nou recull web: Francesc Ferrer i Guàrdia i l’Escola Moderna: recurs amb motiu del centenari del seu afusellament.

Aquest nou recurs, que compta amb la presentació del Dr. Francesc Xavier Hernàndez Cardona, Director del Departament de Didàctica de les Ciències Socials de la Universitat de Barcelona, facilita l’accés a bibliografia sobre aquest personatge i sobre l’Escola Moderna, a documentals sobre la seva vida i obra, i a material gràfic divers.

Francesc Ferrer i Guàrdia va ser afusellat acusat de ser l’instigador dels fets de la Setmana Tràgica de Barcelona, ocorreguts el juliol de 1909. Us recordem que el passat mes de juliol de 2009 la Biblioteca del Pavelló de la República, juntament amb la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història, van publicar el recurs La Setmana Tràgica de 1909, que també pot ser del vostre interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.