Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Visites comentades a escenaris de la Guerra Civil a Barcelona

Deixa un comentari

Avui volem aprofitar el bloc per informar-vos d’un parell d’activitats que anuncia el Museu d’Història de Barcelona al seu Programa d’activitats: octubre 2009-gener 2010 i que hem trobat molt interessants.

bombaD’una banda volem recomanar-vos la vista comentada que porta per títol Refugi 307 del Poble-Sec: el refugi antiaeri del Poble-Sec, que té lloc cada dissabte i diumenge, a les 11, 12 i 14h (català) i a les 13h (castellà). La visita, que té una durada d’uns quaranta-cinc minuts, té un preu de 3 euros. Si us interessa aquest refugi podeu veure el documental guanyador de la Mercè.doc 2008, Refugi 307, o bé  consultar la monografia El Refugi 307 : la guerra civil i el Poble-Sec, 1936-1939.

 

A més, el proper dissabte 31 d’octubre tindrà lloc la primera visita comentada que el Museu portarà a terme a la Bateria antiaèria del Turó de la Rovira. La visita, que tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja, es repetirà també els dies 28 de novembre, 19 de desembre i 16 de gener a les 11h i té un preu de 6 euros. Si us interessa especialment el tema de l’aviació militar i els bombardeigs durant la guerra civil, us recordem que la Biblioteca del Pavelló va elaborar una pàgina web sobre Els Bombardeigs durant la Guerra Civil espanyola on trobareu una selecció de recursos existents a la biblioteca, així com un video realitzat amb material del nostre fons.

Esperem els vostres comentaris i valoracions si us animeu a participar en aquestes visites!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.