Més facilitats del servei de préstec

Avui volem aprofitar per recordar-vos que les biblioteques del CRAI us ofereixen un servei que us pot ser molt útil: el servei de préstec entre biblioteques de la UB.

Aquest servei, que us permet demanar en préstec a la vostra biblioteca llibres d’altres biblioteques de la UB, pot resultar-vos especialment interessant en el cas dels llibres de la Biblioteca del Pavelló de la República, ja que ens trobem ubicats una mica lluny de la resta de centres. Gràcies a aquest servei, podeu dirigir-vos al taulell de la vostra biblioteca i demanar que us enviem allà un llibre del Pavelló que estigui disponible, o bé retornar a qualsevol biblioteca de la UB llibres de la nostra biblioteca que tingueu en préstec.

Esperem que trobeu aquest servei molt útil i us animem també a que us familiaritzeu amb l’aplicació El meu compte, ja que ofereix diverses prestacions molt interessants, com renovar vosaltres mateixos els préstecs, reservar documents prestats, guardar les vostres cerques preferides o crear llistats amb els documents recuperats, opcions que de ben segur us facilitaran la feina en les vostres investigacions.

Aquesta entrada s'ha publicat en Serveis i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s