Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Més facilitats del servei de préstec

Deixa un comentari

Avui volem aprofitar per recordar-vos que les biblioteques del CRAI us ofereixen un servei que us pot ser molt útil: el servei de préstec entre biblioteques de la UB.

Aquest servei, que us permet demanar en préstec a la vostra biblioteca llibres d’altres biblioteques de la UB, pot resultar-vos especialment interessant en el cas dels llibres de la Biblioteca del Pavelló de la República, ja que ens trobem ubicats una mica lluny de la resta de centres. Gràcies a aquest servei, podeu dirigir-vos al taulell de la vostra biblioteca i demanar que us enviem allà un llibre del Pavelló que estigui disponible, o bé retornar a qualsevol biblioteca de la UB llibres de la nostra biblioteca que tingueu en préstec.

Esperem que trobeu aquest servei molt útil i us animem també a que us familiaritzeu amb l’aplicació El meu compte, ja que ofereix diverses prestacions molt interessants, com renovar vosaltres mateixos els préstecs, reservar documents prestats, guardar les vostres cerques preferides o crear llistats amb els documents recuperats, opcions que de ben segur us facilitaran la feina en les vostres investigacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.