Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

L’esperantisme als Països Catalans

2 comentaris

esperanto2Tornem a estar d’enhorabona! El proper dijous 12 de novembre, a les set del vespre, tindrà lloc la presentació del darrer llibre d’un dels nostres usuaris, Francesc Poblet i Feijoo, que porta per títol El Congrés Universal d’Esperanto de 1909 a Barcelona: la consolidació del moviment esperantista als Països Catalans.

L’historiador Francesc Poblet, que ha publicat articles diversos sobre la història de l’esperantisme a revistes com Sàpiens, Kataluna Esperantisto o a l’Avui, presenta en aquesta obra el segon volum de la història del moviment esperantista als territoris de parla catalana, línia de recerca que ja havia iniciat anteriorment amb l’obra Els Inicis del moviment esperantista a Catalunya.

L’acte, organitzat per l’Associació Catalana d’Esperanto i el Museu d’Història de Catalunya tindrà lloc al mateix museu i comptarà amb la participació de Bernat Joan i Marí, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ferriol Macip i Bonet, secretari de l’Associació Catalana d’Esperanto, Josep M. Roig Rosich, director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya, i de l’autor del llibre. Esperem que sigui tot un èxit!

2 thoughts on “L’esperantisme als Països Catalans

  1. Moltes gràcies per fer-vos-en ressò !

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.