Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornades “Les dones a la guerra civil i a la dictadura franquista”

Deixa un comentari

Els propers dies 13 i 14 de novembre tindran lloc les jornades Les dones a la guerra civil i a la dictadura franquista, organitzades per l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD), i que es celebraran a la seu del Col·legi d’Advocats de Barcelona (Carrer Mallorca, 283).

Dins el marc d’aquestes jornades, el dijous 12 novembre, a les 19 hores, es projectaran a l’Ateneu Barcelonès (Carrer Canuda, 6) els documentals “Neus Català, la veu de la consciència”, de Montse Armengou, i “Camino de libertad”, de Lisa Berger. Posteriorment tindrà lloc un debat amb les directores, ambdues usuàries de la nostra biblioteca.

dones2

Aprofitem aquest post per recordar-vos que a la Biblioteca del Pavelló tenim material divers relacionat amb les dones durant la guerra civil i la dictadura, una mostra del qual és el cartell que hem reproduït, i que podeu consultar a la Memòria Digital de Catalunya, dins la col·lecció Cartells del Pavelló de la República. A més, precisament, a l’Arxiu del Pavelló tenim dipositat  el Fons Personal de Neus Català, l’inventari del qual el podeu consultar a: Pavelló de la República > Inventaris dels Fons d’Arxiu > Inventaris de la col·lecció CEHI >FP Neus Català i Pallejà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.