Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Els refugis antiaeris de Barcelona, a debat

Deixa un comentari

Els refugis antiaeris, que van salvar milers de vides durant la guerra civil espanyola, es convertiran en els protagonistes de les jornades Els refugis antiaeris de Barcelona: criteris d’intervenció patrimonial, que es celebraran al Museu d’Història de Barcelona (Plaça del Rei, s/n) els propers dies 17, 18 i 19 de desembre.

La temàtica de l’activitat es troba estretament relacionada amb la que us vam anunciar fa uns dies al post Visites comentades a escenaris de la Guerra Civil a Barcelona, on també us oferíem accés a la nostra pàgina web Els bombardeigs durant la Guerra Civil espanyola.

Ens ha alegrat comprovar que aquestes jornades, obertes al conjunt de la ciutadania, comptaran amb la participació d’alguns dels nostres usuaris, com David Íñiguez, Ramon Arnabat, Josep Maria Contel o Valerie Powles.

Al programa de les jornades trobareu les activitats detallades, així com el procediment per inscriure-us!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.