Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Exposició “La primavera republicana al Penedès, 1931-1936”

2 comentaris

El bloc torna després de les festes nadalenques proposant-vos una visita per aquest cap de setmana!

El passat 14 de gener va inaugurar-se a la Capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició La primavera republicana al Penedès, 1931-1936, activitat en la que la Biblioteca del Pavelló de la República ha col•laborat a través de la reproducció de diversos cartells del seu fons com Balanç del Bienni Negre -que reproduïm en aquest post-, Compreu llibres catalans i El triomf d’en Macià.

L’exposició ha estat organitzada conjuntament pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Institut d’Estudis Penedesencs i el Memorial Democràtic, i queda emmarcada dins del projecte Tots els noms.

El projecte Tots els noms ha dut a terme al llarg dels anys 2008 i 2009 una àmplia recerca sobre l’impacte de la Segona República i la Generalitat Republicana en els 48 municipis del Penedès. El resultat fa visible la gran quantitat de projectes desenvolupats durant aquests sis anys i la manera com van incidir en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. Aquests projectes són el fil conductor de l’exposició La primavera republicana al Penedès, 1931-1936, que es podrà visitar fins el proper 31 de gener de 2010.

2 thoughts on “Exposició “La primavera republicana al Penedès, 1931-1936”

  1. Això de proporcionar també entreteniment els caps de setmana, em sembla que no estava previns dins del CRAI. Però Moltes gràcies per la feina feta¡¡¡.
    Fins aviat,

    Adelaida

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.