Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Presentació del llibre “Xavier Vinader i Sànchez: periodisme i compromís”

1 comentari

El proper dimecres 27 de gener, a les 7 del vespre, tindrà lloc la presentació del llibre Xavier Vinader i Sànchez: periodisme i compromís. Es tractat del darrer llibre de la col·lecció Els Papers del Pavelló de la República, que edita el Centre d’Estudis Històrics Internacionals juntament amb l’Editorial Afers.

L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 585) i hi intervindran el Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació Joan Manuel Tresserras, el periodista Xavier Vinader, l’autor del llibre Jaume Busqué i Barceló i el director del CEHI, Antoni Segura i Mas.

Si voleu conèixer més coses sobre el llibre i el seu protagonista us invitem a visitar els posts que hem publicat anteriorment sobre aquesta temàtica: Avui fa… 25 anys de l’indult de Xavier Vinader i Un nou llibre reprodueix alguns dels treballs més importants del periodista català Xavier Vinader.

One thought on “Presentació del llibre “Xavier Vinader i Sànchez: periodisme i compromís”

  1. Retroenllaç: Ja es pot consultar bona part del Fons Personal Xavier Vinader « Bloc de la Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.