Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Col·loqui “Mapes i cartògrafs en la Guerra Civil espanyola”

Deixa un comentari

El proper divendres 5 de febrer de 2010, el Museu Memorial de l’Exili i  l’Institut d’Estudis d’Història de la Cartografia organitzen, comptant amb la col·laboració del Memorial Democràtic i de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, el col·loqui Mapes i cartògrafs de la Guerra Civil espanyola (1936-1939).

Tal i com indiquen els seus organitzadors, la Guerra Civil espanyola va donar lloc a la impressió d’una gran quantitat de mapes militars, el dibuix de nombrosos plànols, croquis i visites panoràmiques, així com a la realització de moltes fotografies aèries dels diferents escenaris de guerra o dels llocs on es creia que hi haurien operacions militars, i l’objectiu d’aquest col·loqui és presentar les principals recerques realitzades en els últims anys pel Grup d’Estudis d’Història sobre la Cartografia (GEHC).

El col·loqui s’adreça a tots els geògrafs i historiadors interessats en la història de la cartografia i la Guerra Civil espanyola i es tracta d’un acte gratuït. Consulteu el programa o el web del Museu Memorial de l’Exili per obtenir més informació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.