Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Monogràfic de la revista “Afers” sobre Francesc Ferrer i Guàrdia

Deixa un comentari

Acaba d’arribar a la biblioteca el darrer número de la revista Afers: fulls de recerca i pensament, dedicat a Francesc Ferrer i Guàrdia. Aquest número, coordinat per Jordi Riba, un dels nostres usuaris, ha comptat també amb la col·laboració d’altres historiadors habituals de la Biblioteca del Pavelló, com Francesc Poblet i Feijoo, Pere Solà i Gussinyer, Albert Palà Moncusí o August Rafanell.

La Biblioteca del Pavelló ha col·laborat amb aquest número cedint l’opuscle Ferrer y la “Huelga general” : recopilación de artículos de F. Ferrer publicados en la “Huelga general” de Barcelona, fonamental en la redacció de l’article de Francesc Poblet “La Huelga General i els textos de Ferrer i Guàrdia“.

Us recordem que, si esteu interessats en la vida i obra de Francesc Ferrer i Guàrdia, podeu visitar els recursos web monogràfics Francesc Ferrer i Guàrdia i l’Escola Moderna i La Setmana Tràgica de 1909, elaborats per diverses biblioteques del CRAI de la UB.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.