Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

El setmanari “Destino”, a la xarxa

Deixa un comentari

La Biblioteca de Catalunya ha digitalitzat la revista Destino, que ara ja podeu consultar completa a la xarxa dins el projecte ARCA (Arxiu de Revista Catalanes Antigues) de la Memòria Digital de Catalunya, al qual vam dedicar el post Podem trobar revistes antigues completes en línia?.

Com indica Francesc Fontbona a la presentació d’aquest nou recurs electrònic: “La revista Destino fou el gran setmanari polític i cultural de la Catalunya en l’època franquista. Malgrat el seu origen clarament falangista, molt aviat hi triomfà una línia moderadament catalanista i europeista que feia pensar en el Mirador d’abans de la guerra civil”.

Nosaltres, per la nostra part, us recordem que a la Biblioteca del Pavelló de la República disposem de la col·lecció en paper de Destino, malgrat que no completa del tot, fet pel qual ens complau moltíssim que ja es pugui consultar tota la revista online.

Per cert, aprofitem aquest post per oferir-vos una imatge del Pavelló de la República el passat dilluns, ben nevat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.