Premis a la recerca que us podrien interessar…

Deixa un comentari

Si fa un parell de setmanes ens feiem ressò de la Beca d’Estudi President Irla 2010, avui volem aprofitar per difondre diversos premis més.

Es tracta, en primer lloc, dels premis de recerca Jaume Caresmar i Joan Mercader -centrats especialment en la ciutat d’Igualada i en la comarca de l’Anoia-, i convocats per l’ Ajuntament d’Igualada, el Centre d’Estudis Antoni de Capmany d’Economia i Història Econòmica de la Universitat de Barcelona i el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada. Trobareu les bases de les convocatòries a la pàgina Convocatòries i premis del web del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada.

D’altra banda, l’Ajuntament del Prat de Llobregat convoca la quarta edició de la beca de recerca d’història local que porta el nom del Dr. Jaume Codina Vilà, historiador que va centrar els seus treballs en el Prat i  la comarca del Baix Llobregat. Podeu consultar les bases de la convocatòria al web de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Us fem arribar també les bases del III Premi Jordi Solé Tura, que convoca el Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del qual es premia una tesi doctoral el contingut de la qual estigui relacionat amb els àmbits del dret constitucional i la ciència política, i que hagi estat llegida i aprovada entre els cursos 2005-06 i el de la convocatòria, 2009-10 (amb una dotació de 6.000 euros).  

Finalment, la Fundació Cipriano García – CCOO de Catalunya ens ha fet arribar la convocatòria de la primera edició del Premi Aurora Gómez, a la lluita feminista en l’àmbit laboral. El premi té com a objectiu reconèixer persones, col·lectius, entitats o organitzacions socials que s’hagin distingit per la seva tasca a favor de les reivindicacions de gènere en el món laboral i sindical i porta el nom de la destacada dirigent sindical Aurora Gómez (1951-2006), que va dedicar una bona part de la seva vida a lluitar pels drets de les dones i la gent treballadora.

Molta sort a tots aquells que us animeu a presentar-vos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.