Inauguració de l’exposició “La recuperació del Parlament de Catalunya: les eleccions autonòmiques de 1980”

Deixa un comentari

El Memorial Democràtic acaba de traslladar la seva seu a la Via Laietana núm. 69 de Barcelona. A la planta baixa de l’edifici s’hi ha ubicat l’Espai Memorial Democràtic, un espai obert a tothom que acollirà un ampli programa d’activitats relacionades amb la memòria democràtica i la història contemporània, com ara exposicions temporals, seminaris i tallers.

La Biblioteca del Pavelló ha col·laborat en l’exposició inaugural La recuperació del Parlament de Catalunya: les eleccions autonòmiques de 1980 -que es presentarà demà dijous 25 de març– amb la reproducció de nombrós material, especialment cartells electorals, adhesius -com els que reproduïm en aquest post– i fulls volants, tots ells representatius de les eleccions autonòmiques de 1980.

 

L’exposició, que es divideix en quatre àmbits -el Parlament de 1932, el restabliment de la Generalitat, la campanya electoral de 1980 i Jordi Pujol, president-, ha estat organitzada pel Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) i comissariada pels professors de la Universitat de Barcelona Antoni Segura i Andreu Mayayo.

Per a tots aquells que vulgueu visitar-lo, l’Espai Memorial Democràtic estarà obert de dilluns a dissabte d’11 a 21 h. i els diumenges de 10 a 14 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.