Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Després del filat: l’art espanyol a l’exili, 1939-1960

1 comentari

L’exposició Després del filat: l’art espanyol a l’exili, 1939-1960 ja ha arribat a València, i podrà visitar-se del 25 de febrer al 25 d’abril de 2010 al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (Carrer Universitat, 2).

Es tracta d’una exposició itinerant organitzada per la Universitat de València, la Universitat de Saragossa, la Universitat de Còrdova, el Museo Extremeño e Iberoamericano de Arte Contemporáneo (MEIAC) i la Sociedad Estatal de Conmemoraciones Culturales (SECC)

Si aquesta Setmana Santa us animeu a visitar-la, trobareu més informació a la pàgina web de l’exposició. Ara bé, si no us hi podeu desplaçar, sempre tindreu la possibilitat de fer-nos una visita a la Biblioteca del Pavelló i consultar el catàleg de l’exposició Después de la alambrada: el arte español en el exilio 1939-1960, que tot just acaba d’arribar a la nostra biblioteca!

One thought on “Després del filat: l’art espanyol a l’exili, 1939-1960

  1. Retroenllaç: “Art salvat”: exposició sobre el salvament del patrimoni artístic durant la guerra « Bloc de la Biblioteca del Pavelló de la República

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.