Congrés internacional “La dictadura franquista: la institucionalització d’un règim”

Deixa un comentari

Aquest proper dimecres, dia 21 d’abril, s’inaugura el Congrés Internacional “La dictadura franquista: la institucionalització d’un règim”, que tindrà lloc  del 21 al 23 d’abril a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (C/ Montalegre, 6).

El congrés ha estat organitzat pel Centre d’Estudis Històrics Internacionals amb la col·laboració del Departament d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona, i ha estat impulsat des del grup de recerca “El Franquisme a Catalunya: institucionalització del règim i organització de l’oposició”, amb l’objectiu de reflexionar sobre els processos de consolidació de la dictadura franquista des que es produeix el Cop d’Estat fins al reconeixement internacional del règim, abastant els àmbits polític, econòmic, social i cultural.

Podeu consultar el programa del congrés, així com la relació de les comunicacions presentades a la pàgina web del congrés. Des de la Biblioteca del Pavelló de República desitgem que aquesta iniciativa endegada pels companys del CEHI sigui tot un èxit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.