Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

“El Palau de Pedralbes, ahir i avui”

Deixa un comentari

El passat 23 d’abril, coincidint amb l’acte institucional que anualment aplega al Palau de Pedralbes de Barcelona un bon nombre de personalitats del món polític, cultural i econòmic català, es va inaugurar l’exposició “El Palau de Pedralbes, ahir i avui“.

La mostra es presenta a l’antic pavelló de vigilància del Palau que s’ha habilitat amb aquesta finalitat i que es troba just a l’entrada dels jardins per l’Avinguda Diagonal. S’hi reprodueixen fotogràficament els espais interiors i exteriors del Palau, des dels seus orígens fins a l’actualitat alhora que s’ofereix una extensa informació històrica de l’edifici com a residència reial.

Però la història del Palau de Pedralbes serveix també de pretext per explicar els fets més rellevants que hi han succeït i que han estat cabdals per Barcelona i per Catalunya.

La Biblioteca del Pavelló hi ha col·laborat amb la reproducció de diversos cartells que es poden veure tant a l’exposició com al documental de 25 minuts de durada titulat “El Palau de Pedralbes, una història” que s’hi exhibeix en un lloc central i que ja podeu trobar al catàleg de la biblioteca.

Consulteu el calendari i els horaris d’obertura de l’exposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.