Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Ebro 1938: la batalla de la Tierra Alta

Deixa un comentari

Rubén García Cebollero, un dels nostres usuaris, ha fet donació a la Biblioteca del Pavelló de la seva darrera novel·la, Ebro 1938: la batalla de la Tierra Alta. Aquesta novel·la, presentada amb el títol Fuego en el Ebro, 1938, va ser finalista del Premio Planeta Novela 2004.  Si en voleu saber més coses, Cebollero ens manté informats a través del bloc de la novel·la.

L’autor, que ha obtingut diversos premis en poesia, ens ha anunciat que actualment és el responsable del guió de la pel·lícula Nadie gana una guerra, que portarà a terme la productora Silencio Rodamos. La Biblioteca del Pavelló de la República col·laborarà en aquesta producció amb el seu fons documental.

Des d’aquí volem agraïr al Rubén García Cebollero que ens hagi fet donació del llibre i desitjar-li molta sort en aquesta nova aventura com a guionista. Per cert, està previst que Nadie gana una guerra s’estreni el proper 2011, així que esperem que en Rubén ens mantingui al corrent del rodatge!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.