RACO ja permet cercar a text complet als articles!

Deixa un comentari

Fa uns mesos vam dedicar un post a RACO (Revistes Catalanes en Accés Obert), iniciativa que dóna accés en línia i a text complet a més de dues-centes revistes científiques, culturals i erudites que s’editen a Catalunya en qualsevol idioma.

Avui volem aprofitar per anunciar-vos que, des del passat divendres, RACO ofereix una nova funcionalitat que permet realitzar cerques en el text complet dels articles allotjats a RACO a través de Google. Aquesta opció s’ha implementat en la pàgina principal de RACO per a poder realitzar aquesta cerca en totes les revistes i també dins de la pàgina de cada revista, per a realitzar cerques només en el text d’aquella revista.

Confiem que aquesta nova funcionalitat facilitarà i agilitzarà les cerques dels usuaris de RACO i contribuirà per tant a millorar la visibilitat i recuperació dels articles a revistes com Ausa, Ebre 38: revista internacional de la Guerra Civil o Estudis d’història agrària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.