Sisena Mostra del Llibre Anarquista

Deixa un comentari

Un company del CRAI ens va proposar ahir una notícía que hem trobat força interessant i que desitgem compartir amb vosaltres. Del 14 al 20 de juny Barcelona és l’aparador de la sisena Mostra del Llibre Anarquista. Durant aquesta setmana, i especialment el cap de setmana, es faran “presentacions de llibres i escrits que, amb idees que no moren mai, donen claus per a afrontar el futur” en diversos espais del centre de la ciutat. Esperem que la mostra sigui tot un èxit -trobareu el programa d’activitats a la pàgina web de la mostra– i aprofitem l’avinentesa per donar-vos les gràcies a tots per les vostres propostes i idees!

Us recordem que a la Biblioteca del Pavelló tenim moltes monografies que tracten l’anarquisme, així com més de 500 títols de revistes d’ideologia anarquista de principis del segle XX i dels períodes de la Segona República i la Guerra Civil Espanyola, de l’exili, de la Transició Democràtica, així com de l’actualitat. També tenim molta documentació d’arxiu sobre aquesta temàtica que trobareu principalment als inventaris dels Fons FV, el Fons F-FV, el Fons DPP (CNT-AIT) i el Fons DO. Com sempre, estem a la vostra disposició si ens voleu fer arribar alguna pregunta sobre aquesta documentació, ja que no tota ella es troba encara accessible a través del web.

Per cert, si teniu curiositat per saber més coses sobre què significa el símbol de la A encerclada d’anarquia, us recomanem aquest article publicat a Vilaweb!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.