Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

75 aniversari de la fundació del POUM

Deixa un comentari

Probablement aquest és el primer post del nostre bloc que apareix publicat un dissabte, però acabem d’assabentar-nos d’un acte que segurament serà d’interès per a molts de vosaltres i precisament es portarà a terme aquest cap de setmana.

Es tracta de la celebració del 75 aniversari de la fundació del POUM -partit que va fundar-se el 29 de setembre de 1935 a Barcelona- i que tindrà lloc avui i demà dins el marc de les IV Jornades de la Fundación Andreu Nin. Trobareu el programa que relaciona les activitats que es portaran a terme al llarg de dissabte i diumenge al web de la Fundación Andreu Nin.

Us recordem que a la Biblioteca del Pavelló de la República podeu consultar tant llibres com publicacions periòdiques relacionades amb el Partit Obrer d’Unificació Marxista, així com material d’arxiu divers sobre aquest partit que trobareu localitzat especialment dins els fons DO (Subsèrie Documents Exili), DO-C (Subsèrie Correspondència Exili) i els fons personals Eugenio F.  Granell, Ramon Fernández Jurado, Francesc de Cabo i Vives (el nét del qual participa a les jornades com a ponent) o Wilebaldo Solano, entre d’altres.

Trobareu la relació de tots els nostres fons d’arxiu a Pavelló de la República > Inventaris dels Fons d’Arxiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.