Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Cartografies silenciades: espais de repressió franquista

Deixa un comentari

A tots aquells afortunats que puguin gaudir del proper pont us fem una proposta que potser us interessarà. Es tracta d’una visita a la ciutat de València, on la passada setmana va inaugurar-se l’exposició fotogràfica d’Anna Teresa Ortega Cartografies silenciades: espais de repressió franquista, al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (Carrer Universitat, 2) .

L’exposició, que podrà visitar-se fins al dia 7 de novembre de 2010,  es basa en una exhaustiva investigació en els arxius de l’exèrcit, l’Arxiu del Regne de València, el del Tribunal de Comptes i els arxius d’altres organismes que custodien documentació de diversa índole sobre la Guerra Civil. Anna Teresa Ortega va identificar en els fons d’aquests arxius  la localització exacta dels edificis i espais que van ser utilitzats com a camps de concentració o llocs de repressió durant i després de la sublevació franquista.

Nosaltres encara no l’hem visitada, per això agrairem enormement els vostres comentaris!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.