L’edifici del Pavelló de la República al 48th Open House Barcelona

Deixa un comentari

Si sou a Barcelona aquest proper cap de setmana del 16 i 17 d’octubre, us proposem una activitat de la qual segurament ja n’haureu sentit a parlar, es tracta de la 48ena edició de l’Open House.

El projecte Open House va néixer a Londres l’any 1992 i des de llavors s’ha estès a diverses ciutats del món: Nova York, Dublin, Tel Aviv, etc. Enguany s’hi suma Barcelona aquest cap de setmana. Open House és un destacat esdeveniment cívic i cultural que vol facilitar la visita d’un gran nombre d’edificis d’alt valor artitectònic de la ciutat al llarg de tot el cap de setmana i sempre de manera completament gratuïta.

Aquesta iniciativa de l’associació Arquitectura Reversible no té ànim de lucre i demana per la seva organització d’un gran nombre de persones voluntàries que rebin les visites als diferents edificis i a les hores fixades en cada cas.

El Pavelló de la República serà un dels llocs visitats, concretament el diumenge entre les 16h. i les 19h. Si esteu interessats en alguna de les visites consulteu els edificis oberts i els respectius horaris abans de desplaçar-vos. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.