Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Fons local de publicacions periòdiques digitalitzades de la Diputació de Barcelona

Deixa un comentari

Si abans de les vacances vam parlar-vos de l’eina XAC_Premsa, avui reprenem aquesta temàtica que tant us interessa, les revistes en línia, presentant-vos el Fons local de publicacions periòdiques digitalitzades de la Diputació de Barcelona.

A través d’aquesta pàgina, el Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona dóna accés a un extens fons de publicacions periòdiques (revistes, diaris, butlletins, etc) d’àmbit local, de temàtica variada i que abasten un ample període històric que es remunta fins al segle XIX.

El Fons local de publicacions periòdiques digitalitzades de la Diputació de Barcelona ofereix accés a les imatges digitalitzades dels documents originals dipositats a les diverses biblioteques municipals de la Xarxa i compta, actualment, amb 251 títols de publicacions periòdiques, que es corresponen a 80.445 exemplars disponibles en format PDF. Les publicacions poden cercar-se per títol, per temàtica, per data dels exemplars accessibles i per paraula clau. 

Us recordem que ja hem publicat diversos post intentant tenir-vos al dia de les diferents iniciatives de Revistes en línia accessibles a la xarxa. Si en coneixeu alguna altra, feu-nos-ho saber!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.