Nou curs, nou reglament de préstec

Deixa un comentari

Avui aprofitem per comentar-vos algunes de les novetats més remarcables del Nou Reglament de Préstec a les Biblioteques del CRAI de la UB que s’han posat  en marxa a l’inici d’aquest curs i que, de ben segur, trobareu beneficioses per a les vostres recerques.

D’entre tot els canvis destaquem, molt especialment, l’augment del número de documents que es poden endur en préstec determinats col·lectius i que són els usuaris més habituals de la nostra biblioteca:

  • els professors, investigadors i becaris de recerca amb tasques docents de la UB ara poden emportar-se 20 documents durant 30 dies.
  • els estudiants de doctorat, màster i Postgrau Oficial UB ara poden emportar-se 10 documents durant 20 dies.
  • els estudiants de 1r i 2n cicle de la UB,  els estudiants de 1r, 2n i 3r cicle de centres adscrits o amb conveni i els usuaris Alumni UB –anteriorment Antics UB- ara també augmenten el número de préstecs: 5 documents durant 10 dies.

Consulteu el Nou Reglament de Préstec a les Biblioteques del CRAI de la UB si desitgeu conèixer amb més detall tots el canvis per aquest nou curs i recordeu que des de l’opció El meu compte podeu consultar el catàleg, veure i renovar els vostres préstecs, reservar documents prestats i consultar el vostre historial de lectura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.