Revistes històriques del cooperativisme català consultables en línia

Deixa un comentari

Avui, novament us parlem d’una iniciativa relacionada amb revistes en línia. Des de fa uns mesos ja es pot consultar íntegrament la reproducció digital en alta resolució de les revistes històriques del cooperativisme català conservades per la Fundació Roca i Galès i la Federació de Cooperatives de Serveis i de Transportistes de Catalunya. 

Aquesta important aportació s’emmarca en el projecte de descripció i digitalització dels fons documentals del cooperativisme català que executa la Fundació Roca i Galès en col·laboració amb l’Institut per a la Promoció i Formació Cooperatives (IPFC) i l’Arxiu Nacional de Catalunya.

S’hi pot accedir per diverses vies:

Web de la Fundació Roca i Galès

Web del IPFC

Web de l’ ANC (arxius en línia)

Al mateix temps s’està treballant en la digitalització dels fons documentals de diverses cooperatives. Actualment ja és consultable el procedent de la Cooperativa La Flor de Maig i estan en procés de digitalització els de les cooperatives La Dignidad, El Reloj i Unión Cooperatista Barcelonesa.

Esperem que trobeu aquest recurs interessant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.