Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Documentació del Pavelló al llargmetratge “Al final de la escapada”

Deixa un comentari

Albert Solé ha dirigit “Al final de la escapada” un llargmetratge documental dedicat a la vida, i també a la mort de Miguel Núñez, veterà dirigent del PCE i del PSUC i lluitador antifranquista que va morir poc després del rodatge a l’edat de 88 anys.

Miguel Núñez va ser repetidament empresonat i es va convertir en un dels herois de la lluita antifranquista per la seva resistència a les tortures, però “Al final de la escapada” vol ser també el testimoni lúcid i sincer de la seva darrera lluita pel dret a morir dignament, com ell mateix diu “el derecho a apearse de la vida”, això sí, sempre amb aquell punt sorneguer ben lluny de qualsevol tipus de dramatisme.

La Biblioteca del Pavelló de la República ha facilitat la reproducció de nombrós material documental pel llargmetratge, vegeu-ne una mostra: “Milicias de la cultura…”, “Ingresemos todos en el ejército voluntario“, “El analfabetismo ciega el espíritu…”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.