Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Seminari: L’estat de la recerca dels processos d’institucionalització del franquisme

Deixa un comentari

El Centre d’Estudis Històrics Internacionals  de la Universitat de Barcelona , continuant amb la tasca iniciada l’any 2010 amb la celebració del Congrés Internacional “La dictadura franquista: la institucionalització d’un règim” que ja vàrem anunciar en un post anterior, organitza el Seminari L’estat de la recerca dels processos d’institucionalització del franquisme els dies 6 i 7 d’abril de 2011.

Les sessions tindran lloc a la Facultat de Geografia i Història. c/Montalegre, 6 08001 Barcelona

L’objectiu d’aquest seminari és establir un espai de discussió al voltant dels projectes d’investigació més destacats sobre la implantació i consolidació de la dictadura, a partir de l’exposició de l’estat de la recerca de cada investigador, de forma exhaustiva, presentant els progressos i problemàtiques dels seus treballs acadèmics.

El termini de matriculació s’obrirà el 14 de febrer i es tancarà el 4 de març de 2011. Les places del seminari són limitades. Contacteu amb els organitzadors per tal d’assegurar-vos de la disponibilitat de places (Tel. 93 428 37 96 o A/e: cehi-congres@ub.edu)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.