Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Presentació d’ORACLE, el pla estratègic del CRAI (2011-2014)

Deixa un comentari

El dijous 14 d’abril , coincidint amb la commemoració el 80è aniversari de la proclamació de la Segona República espanyola, es va fer la presentació del Projecte ORACLE, que és com s’anomena el Pla estratègic del CRAI-UB (2011-14) a la Biblioteca del Pavelló de la República .

La primera part de l’acte va tenir lloc al pati Gernika. Hi van intervenir Carina Rey, delegada del rector i representant institucional del CRAI, Gaspar Rosselló, vicerector de Política Acadèmica i Qualitat, i Adelaida Ferrer, directora del CRAI, que van agrair la col·laboració rebuda en l’elaboració del Pla estratègic.

A continuació, i ja a l’interior de l’edifici, on hi havia una xocolatada preparada, els assistents que ho van desitjar van tenir ocasió de fer una extensa visita guiada per les instal·lacions de l’edifici del Pavelló de la República i, principalment, per la Biblioteca, on havíem preparat una selecció de les col·leccions més destacades del nostre fons: arxius personals, documents d’exili, documents clandestins, cartells, paper moneda, segells, adhesius, etc.

Els més de seixanta assistents a aquesta jornada de portes obertes varem coincidir a destacar que conèixer millor les diferents biblioteques que conformen el CRAI seria una bona manera de millorar el treball en xarxa de tot el col·lectiu i que, sens dubte, seria bo pel resultat final de la nostra feina. 

Des de la Biblioteca del Pavelló de la República, som conscients que bona part dels nostres companys, especialment els que treballen en el torn de tarda, no van poder assistir a aquest acte malgrat el interès que molts van mostrar, de manera que estaríem encantats d’obrir de nou les portes de la Biblioteca en una altra ocasió, i pel matí, és clar!

Volem agrair a tots els assistents la bona disposició, l’atenció i el sentit del humor  amb que ens van acompanyar en tot moment. Va ser una tarda realment molt  agradable!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.