Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornades d’actualització: “Història i gènere: de la II República a la transició a la democràcia”

Deixa un comentari

El Centre d’Estudis sobre les Èpoques Franquista i Democràtica (CEFID) i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona han programat per a aquest estiu la 4a edició de les Jornades d’actualització científica i didàctica.

Enguany sota el títol “Història i gènere: de la II República a la transició a la democràcia“, se celebraran de l’11 al 15 de juliol de 2011, als locals de l’ICE de la UAB a la Casa Convalescència de l’Hospital de Sant Pau (C/ Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona).

Podeu formalitzar l’ inscripció fins al 30 de juny de 2011

Les jornades s’adrecen preferentment al professorat d’ensenyament secundari i tenen com a objectiu oferir un estat de la qüestió sobre el paper i el protagonisme de les dones al llarg del segle XX, tot dedicant particular atenció a les recerques recents.

Esperem que siguin del vostre interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.