Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Una tesi molt oportuna: “FC Barcelona vs Real Madrid”

Deixa un comentari

El professor de la Universita’ di Bologna Luciano Casali, un dels usuaris més antics de la nostra biblioteca, ens acaba de fer arribar la següent tesi de llicenciatura, de la quan n’ha estat el director: FC Barcelona vs Real Madrid: il calcio duranti gli anni di Franco.

L’autora, Giuliana Maria Alberta Ianni, va fer part de la seva recerca a la Biblioteca del Pavelló de la República i va comptar, a més, amb la col·laboració del professor de la UB Carles Santacana, i dels professors de la UAB Francesc Vilanova i Borja de Riquer.

A la introducció, l’autora manifesta que la seva passió per la història i també pel futbol l’han conduit al “… desiderio di conoscere anche le vicende socio-storiche legate alla mia squadra del cuore spagnola: il FC Barcelona…”, cosa que, hem de suposar, no haurà condicionat ni la seva feina ni les seves conclusions.

Difícilment podríem haver trobat unes dates més indicades per presentar-vos aquesta interessant  “tesi di laurea in  Storia della Spagna”  que aquestes, quan està en joc la possibilitat de passar a la final de la Copa de Campions d’enguany.

Només afegir que al catàleg de la UB podeu trobar força informació sobre el Futbol Club Barcelona i que hi ha un parell de posts del nostre bloc que potser us agradarà recordar, són els dels dies  7 de maig de 2009 i 29 de maig de 2009.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.