Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Coneixeu l’Estació Territorial de Recerca Penedès?

Deixa un comentari

Coneixeu l’Estació Territorial de Recerca Penedès: Les Forces Aèries de la República Espanyola (ETRP-FARE)?

L’ETRP-FARE va posar-se en marxa mitjançant un conveni de col·laboració entre el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Penedesencs, i l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i va néixer amb la finalitat de fer recerca a l’entorn de la història i el patrimoni de l’aviació durant la Guerra Civil (1936-1939) a Catalunya, tenint com a eix el Vesper de la Gloriosa a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

La Biblioteca del Pavelló de la República hi ha col·laborat des de la seva creació, facilitant la consulta del seu fons i la reproducció de determinat material, que s’ha incorporat al fons del Centre de Documentació de l’ETRP-FARE. A partir d’avui trobareu un enllaç permanent a l’Estació Territorial de Recerca  a l’apartat “Enllaços d’interès” del nostre bloc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.