Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Els Juliols 2011 ja són aquí!

Deixa un comentari

Ja disposeu del programa d’Els Juliols, l’oferta de cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona (UB). Enguany aquesta 15a edició està formada per 54 cursos, que tindran lloc del 4 al 22 de juliol de 2011.

Són cursos de 20 i 30 hores de durada distribuïdes al llarg d’una setmana, en torn de matí o de tarda. Bona part dels cursos es duen a terme a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n’hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis. 

A més, aquest programa incorpora diversos cursos específics, com els cursos de la Universitat d’Estiu de les Dones, una universitat d’estiu que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere.  I els cursos de la UBISS-University of Barcelona International Summer School, una oferta de cursos internacionals d’estiu de la Universitat de Barcelona.

Com ja sabeu els cursos d’Els Juliols formen part del conjunt d’activitats d’estiu de la Universitat de Barcelona. Podeu trobar més informació sobre  aquestes activitats a la pàgina web: www.ub.edu/estiu

A més, també s’organitzen activitats paral·leles als cursos com els vespres de la UB. Properament podreu trobar més informació sobre  aquestes activitats a la pàgina web: www.ub.edu/vespres/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.