Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

XLIII Universitat Catalana d’Estiu

Deixa un comentari

Us presentem una nova edició de la Universitat Catalana d’Estiu que com cada any se celebrarà a Prada (Conflent).

Entre els cursos de l’àrea d’història d’enguany us proposem El republicanisme: cultura política i exigència ètica, coordinat per  Jordi Casassas, professor de la Universitat de Barcelona, que es durà a terme del 21 al 24 d’agost de 2011 (de 9 a 12 del migdia)

En aquest curs es pretén d’estudiar sintèticament què ha estat i volgut representar des del món clàssic fins a l’actualitat la cultura republicana i ressaltar-ne els aspectes que la converteixen en un imperatiu ètic d’actuació en l’espai públic i com una forma avançada d’organització de la convivència i les activitats al si de les societats humanes.

Aprofitem aquesta notícia per recordar-vos que a la Biblioteca del Pavelló  podeu consultar el nostre fons sobre republicanisme i, alhora, us volem convidar a visitar el nostre recurs monogràfics sobre la Segona República, que fa poc ha estat actualitzat i ampliat i d’altra banda és un dels més consultats pels usuaris de la nostra biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.