Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

L’edifici del Pavelló de la República al 48th Open House Barcelona

Deixa un comentari

Si l’any passat us vareu perdre aquest esdeveniment que tant èxit va tenir, ara teniu una segona oportunitat perquè el proper cap de setmana del 22 i 23 d’octubre se celebrarà la 48a edició de l’Open House Barcelona

El projecte Open House va néixer a Londres l’any 1992 i des de llavors s’ha estès a diverses ciutats del món: Nova York, Dublin, Tel Aviv, etc. L’any passat s’hi va sumar Barcelona amb l’obertura d’un gran nombre d’edificis d’alt valor arquitectònic i sempre de manera completament gratuïta.

Aquesta iniciativa de l’Associació Arquitectura Reversible no té ànim de lucre i demana per la seva organització d’un gran nombre de persones voluntàries que rebin les visites als diferents edificis i a les hores fixades en cada cas.

El Pavelló de la República serà un dels lloc que es podrà visitar, concretament el diumenge 23 d’octubre de les 11 a les 18 h. Us recomanem que consulteu la llista dels edificis oberts i els respectius horaris abans de desplaçar-vos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.