Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Exposició sobre Josep Subirats al Museu d’Història de Catalunya

1 comentari

Fa uns mesos us anunciàvem que el Museu Memorial de l’Exili  de La Jonquera (MUME) iniciava la seva temporada expositiva amb una mostra sobre Josep Subirats. Ara, i fins al 20 de novembre de 2011 podeu visitar aquesta mateixa exposició, Josep Subirats, periple d’un artista: del front als camps de concentració i dels batallons de treballadors als suburbis de Barcelona (1936-1941) al Museu d’Història de Catalunya

Josep Subirats, va deixar un valuós testimoniatge gràfic sobre la seva experiència de guerra, exili i internament entre 1936 i 1941. Aquesta exposició permet veure al voltant de 40 obres de l’artista, la majoria inèdites.

La Biblioteca del Pavelló de la República en el seu moment va aportar diversos cartells que es van incloure al catàleg de l’exposició, catàleg  que compta amb un interessant estudi crític a càrrec d’Eric Forcada. Vegeu un parell dels cartells cedits: “Ajudeu als caiguts!“, “Camperol! la revolució necessita el teu esforç“.

One thought on “Exposició sobre Josep Subirats al Museu d’Història de Catalunya

  1. El dia 24 de novembre l’exposició de Josep Subirats, fins ara al Museu d’Història de Catalunya, serà inaugurada a l’espai El Polvorí de Perpinyà i es podrà visitar fins el 15 de febrer del 2012

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.