Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornada Internacio​nal “Archivos sindicales europeos: un modelo plural”

Deixa un comentari

L’Arxiu Històric de CCOO de Catalunya organitza el pròxim 24 de novembre la Jornada Internacional “Archivos sindicales europeos: un modelo plural”, en col·laboració amb l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya i el Centre d’Estudis sobre les Èpoques Franquista i Democràtica de la UAB i amb el suport d’Arxivers sense Fronteres i l’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents de la UAB.

Els objectius de la Jornada són: conèixer les realitats dels arxius sindicals de diferents països europeus, analitzar la implementació de diferents tipus de gestions arxivístiques en aquests arxius, debatre els diferents models arxivístics i els problemes que plantegen, difondre l’existència d’un tipus d’arxius que són una realitat poc coneguda, fins i tot per als arxivers, i establir lligams entre diferents arxius i els seus professionals a nivell europeu. Així doncs, aquesta activitat pretén apropar arxivers, historiadors i estudiosos en general al món plural dels arxius sindicals europeus, custodis d’un ric i divers patrimoni històric i documental.

La jornada se celebrarà a la Sala Duran i Sanpere de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (de 10 a 18:30 h). A continuació, us facilitem l’accés al programa i esperem que aquesta jornada sigui del vostre interès!

L’entrada és lliure i gratuïta. Per fer efectiva la inscripció a la Jornada, heu d’enviar un correu electrònic (indicant el vostre noms i cognoms, DNI i adreça electrònica) a arxiu@ccoo.cat, o bé podeu trucar al telèfon 934812852. Recordeu que les places són limitades.

Us recordem que a la Biblioteca del Pavelló disposeu d’una gran quantitat de monografies publicacions periòdiques sobre els diferents sindicats i que podeu venir  a consultar-les quan vulgueu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.