Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Jornades: Catalunya i Itàlia. Memòries creuades, experiències comunes

Deixa un comentari

Els propers dies 25 i 26 de novembre es duran a terme, al Museu d’Història de Catalunya, les Jornades Catalunya i Itàlia. Memòries creuades, experiències comunes. Feixisme i antifeixisme des de la Guerra Civil fins a la Transició, organitzades pel Grup de Memòria Històrica de l’Associació AltraItalia Barcelona amb el suport del Memorial Democràtic de Catalunya.

Aquestes jornades aborden la relació entre Catalunya i Itàlia al llarg del segle XX i inclouen un cicle de conferències i debats oberts a tothom. Hi participen, entre d’altres, els nostres usuaris Giovanni Cattini i Paola Lo Cascio, historiadors de la Universitat de Barcelona, i Xavier Vinader, periodista, escriptor i col·laborador de la nostra biblioteca.

Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.