Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

La UJI recopila 300 entrevistes sobre la guerra civil a Castelló

Deixa un comentari

La Universitat Jaume I ha recopilat 300 entrevistes sobre la guerra civil i el franquisme a Castelló. Aquests testimonis s’incorporaran a l’Arxiu de Fonts Orals, un dels tresors del Centre de Documentació de Recuperació de la Memòria Històrica Local d’aquesta universitat.

A més, en aquest centre també compten amb una àmplia biblioteca amb 1.000 fotografies amb les quals es preveu conformar una història local dels pobles de Castelló que es basarà en els testimonis de les persones que varen viure aquesta època, els seus records i totes les aportacions que puguin fer-hi.

En definitiva, el Centre de Documentació per a la Recuperació de la Memòria Històrica Local vol contribuir a la millora de la investigació i l’ensenyament de la història local i a reforçar les nostres arrels històriques, recuperar la memòria i reconstruir el nostre passat per poder entendre i afrontar millor el nostre present.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.