Blog del CRAI Biblioteca del Pavelló de la república

Curs: “Conflictes i convergències en el món actual: De la crisi a les revoltes àrabs”

Deixa un comentari

El Centre d’Estudis Històrics Internacionals (CEHI) amb la col·laboració de la Fundació Solidaritat UB, organitza una nova edició del curs Conflictes i Convergències en el món actual: De la crisi a les revoltes àrabs, que enguany arriba a la seva 15a edició, dirigit pel doctor Antoni Segura (Director del CEHI) i la doctora Teresa Abelló (Vicedirectora del CEHI).

El curs s’inaugurarà el proper dia 29 de febrer i finalitzarà el 23 de maig de 2012. Les sessions, adreçades als alumnes de la UB, s’impartiran els dimecres, d’11 a 14 hores, al Museu d’Història de Catalunya.

Us facilitem l’accés al programa del curs i us animem a participar-hi!

Per a més informació i matrícula, consulteu el tríptic informatiu o bé contacteu amb la secretaria del curs: la Fundació Solidaritat UB al telèfon 93 403 55 38, on us informaran de tots els detalls del curs i on es fan les inscripcions. El preu del curs és de 40 €. El curs té una equivalència de 2 crèdits per assistència (mínim 80 %) i 3 crèdits per assistència i treball.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.